Wie zijn wij…

“We willen de mensen blij de winkel zien verlaten!”

Na ongeveer 12 jaar als filiaalleidster te hebben gewerkt, vond ik het (na een burnout) tijd, om eens iets te doen waar ik blij van werd. Het werk vond ik wel leuk, maar was er een beetje klaar mee om altijd voor een ander bezig te zijn. Het werd tijd voor iets van mezelf.

Allereerst ben ik begonnen met een speelgoed webshop vanuit huis. Op zolder had ik alles uitgestald, en er kwamen verschillende mensen uit het dorp bij me ‘winkelen’. Via de webshop verkocht ik ook veel, en dat stuurde ik dan heel Nederland door.

Maar dit was niets voor mij! Ik wilde mensen liever in een winkel ontmoeten, en mensen blij de winkel zien verlaten!

Ik word gelukkig van mensen om me heen, en niet vanaf mijn zolder dingen moeten versturen via de post…..
Dus toen ben ik eens uit gaan zoeken wat er allemaal bij komt kijken, om een eigen winkel te openen. Niet geschoten is altijd mis! En lukt het me niet, dan stop ik er weer mee en heb ik het in ieder geval geprobeerd!

Een droom werd werkelijkheid!

4 November 2017 was de dag dat ik mijn eigen winkel ‘Blitsspul’, aan het Kroonplein in Lemelerveld, mocht openen! Een droom werd werkelijkheid!
Ik vind het nog steeds een feestje, om elke keer weer bij de kassa te staan en bijv. een kind de winkel binnen te zien komen met zijn spaarpot en vervolgens blij de winkel te zien verlaten! Zo ontzettend leuk die blije koppies!  Of mensen die onze winkel zo’n fijne plek vinden om rond te snuffelen, omdat er steeds weer leuke nieuwe dingen te vinden zijn in ons assortiment! Ook daar word ik weer ontzettend gelukkig van!

Ondertussen zijn we alweer met z’n 5-en en hebben we een enorm gezellig team!

Indra

Indra

Laura

Laura

Renate

Renate

Ramona

Ramona

Cécile

Cécile

Ramona en Renate werken allebei 20 uur. Indra werkt ook in de zorg, maar daarnaast ondersteunt ze ons 1 á 2 dagen in de week. Laura is in het weekend bij ons te vinden, en ikzelf werk daar weer omheen 😉 Meestal ben ik 3 dagen in de winkel aanwezig en de rest doe ik vanuit huis.

Kom gerust gezellig bij ons langs, onze mooie winkel bekijken! We hebben steeds weer leuke nieuwe cadeautjes, mooi speelgoed, handige kantoorspullen, heerlijke boeken, cadeaukaarten, super mooie wenskaarten, tijdschriften, kortom teveel om op te noemen!

Groetjes Indra, Laura, Renate, Ramona en Cécile

Bezoekadres

Kroonplein 4
8151 AZ Lemelerveld

Bellen?

0572 72 41 69

Email

winkel@blitsspul.nl

Social Media